Litt om oss

Magiske Masker ble etablert våren 2016 og raskt ble vi Stavangers ledende garnbutikk.

Vårt ønske er å være garnbutikken med det lille ekstra, lun atmosfære, gi våre gjester den beste veiledning  – kanskje viktigst – masse nydelig garn i de vakreste farger!

Magiske Masker fører garn fra Sandnes Garn, Rauma Garn, Isager, Filcolana, Viking og House of Yarn. Besøk oss gjerne. Vi holder til sentralt i Stavanger sentrum, like ved oljemuseet.

Vi åpner nettbutikken med et delikat utvalg av butikkens innhold og dette vil økes etter hvert. Ring oss gjerne om det er noe du lurer på, tlf 468 00 964

Vi sender innen 1-2 virkedager

Vi sender til Scandinavia, Europa og USA.

Åpningstider i butikk:

Mandag: 09 – 18

Tirsdag: 09 – 18

Onsdag 09-18

Torsdag 09 – 19

Fredag 09 – 18

Lørdag10-16

Søndag       STENGT

FRAKT & RETUR

Når du legger inn bestilling på magiskemasker.no vil du motta en ordrebekreftelse på mail fra oss. Vi vil normalt behandle din ordre samme eller neste virkedag avhengig av tidspunkt for bestillingen. Vi pakker og sender ut varer hver dag fra mandag til fredag. Bestiller du i løpet av helgen vil vi behandle din ordre førstkommende mandag. Hvis du ikke har mottatt ordrebekreftelse fra oss har ikke bestillingen gått igjennom. Ta derfor kontakt med oss.  Vi tar forbehold om noe lengre leveringstid i perioder der vi eller Posten har mye trafikk.

Varene blir sendt med Posten Norge og vi tar en fast fraktpris på 79,- kr med sporing. Odre over 1000.- er fraktfrie.

Vi sender over hele verden, ta kontakt for frakt informasjon ved sending utenfor Norge.

For uavhentede pakker belastes du med 250,-. Uavhentede varer omfattes normalt ikke av angreretten. Ved kort- og kredittkjøp må vedkommende i følge loven være 18 år.

Å hente i butikk er gratis, men varene må hentes i løpet av 3 dager. Varen hentes etter at du har fått en bekreftelse fra oss på at varen er klar. Husk å ta med ordrebekreftelsen og vis den i kassen.

2016
ETABLERT

Besøk oss i Stavanger

Butikken vår ligger like ved Oljemuseet og Geoparken.

Adressen er Østervågkaien 5,4006 Stavanger

Våre åpningstider:

Hverdager 9:00-18:00

Torsdag 9:00-19:00

Lørdag 10:00-16:00