Vanlige spørsmål

Du får en mail fra oss når vi sender ordren din. I denne mailen finner du et sporingsnummer til pakken din. Dette sporingsnummeret skal du bruke på Bring sine sider for å følge pakken din og se hvor pakken blir levert.
Vi sender ordren så raskt vi har mulighet, som regel neste virkedag. Normal leveringstid vil være mellom 1 og 4 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor. Vi tar forbehold om noe lengre leveringstid i perioder der vi eller Posten har mye trafikk.
Fast frakt: 29,-

Fraktfri levering på bestillinger over 500.-

Alle pakker fra oss blir levert med Klimanøytral Servicepakke. Varene blir sendt med Posten Norge og vi tar en fast fraktpris på 29,- med sporing. Bestillinger over 500.- sender vi fraktfritt i Norge.

Vi sender over hele verden, vennligst ta kontakt for frakt informasjon til utlandet.

Hent i butikk: Gratis

Det er gratis å hente i butikk. Husk å ta med ordrebekreftelsen.

Adressen er Østervågkaien 5 i Stavenger og åpningstidene våre er Hverdager: 9:00-18.00, Torsdager 9:00-19:00 og Lør: 10.00-16.00

Kjøp og betaling

Vi aksepterer alle gyldige kreditt- eller debetkort med Visa- eller Mastercard-logo.

Vi samarbeider med betalingsløsningen Dips

Ja, det er helt trygt å handle på Magiskemasker.no. Nettsiden er SSL sertifisert som betyr at dataene som sendes mellom deg og oss er kryptert. Og betalingsløsningen (Dips) er sertifisert som en PCI Level 1 Service Provider.

Når man handler hos oss, er man som kunde beskyttet av norsk forbrukerkjøpslov.

SUPPORT

Ring

+0047 46800964