Om oss

Magiske Masker ble åpnet 18. februar 2016 og ble raskt den garnbutikken i Stavanger med størst utvalg av garn og annet strikkegodt.
Vi er lokalisert sentralt i Stavanger, like over Oljemuseet.

Vi er så heldige med vår nærhet til Sandnes Garn og er selvsagt totalforhandler for dem. I tillegg har vi Raumagarn, noe Hillesvåg, Dale og Du Store Alpakka og Vikingarn. Vi heier på «kortreist» og har derfor et stort fargespekter og nydelige kvaliteter fra Unikt Garn som er håndfarget garn fra Klepp i Rogaland.

Annet håndfarget garn som ikke er kortreist akkurat, men som likevel er verd å ha med er Fino og Cabrito fra Manos del Uruguai. Dette er et kvinneprosjekt som vi heier på.

De nydeligste kvaliteter har vi også fra våre naboer i sør, Danmark, som Isager, Knitting for Olive, Filcolana og CeWec.

For den litt mer rustikke og villmarksglade har vi selvsagt Alafosslopi og Lettlopi fra Island.

Vi gleder oss over å gjøre andre gode, øke kunnskap om håndarbeidsfaget og kanskje strikking spesielt. Hverdagsgleder er også godt håndarbeid i godt kvalitetsgarn.

Vi setter vår stolthet i å kunne veilede og hjelpe med form, farge og eventuelle utfordringer en måtte ha i oppskrifter.

 Vi gleder oss til å se deg, enten i butikk eller i vår nettbutikk.

Hjertelig velkommen!